basket
Total:
Discount:
to-basket
%

Seiko 5 Sports atdzimšana jaunajai paaudzei

  • 03.09.2019

    SEIKO 5 Sports atdzimšana jaunajai paaudzei

      

      

    Vairāk nekā 50 gadus, SEIKO 5 Sports ir nodrošinājis nemainīgi augstu uzticamības līmeni, izturību, ražošanu par pieņemamu cenu, viņi iekaroja mehānisko pulksteņu cienītājus visā pasaulē. Šodien, pateicoties jaunajam dizainam un plašajam modeļu klāstam, šis pulkstenis, kuru iemīlēja daudzi, ir atdzimis. Iepazīstieties! Jaunā SEIKO 5 Sports kolekcija, kurai piemīt visas tās pašas vērtības, bet atjaunotā versijā. Visi modeļi būs pieejami 2019. gada septembrī.

      

     
    Esi ārpus normām
    SEIKO 5 Sports SRPD51
     
       
    Dzimis 60. gados. Mīlēti līdz šim.

    Pats pirmais SEIKO 5 pulkstenis “Seiko Sportsmatic 5” tika prezentēti 1963. gadā. Šis modelis bija pirmais Japānas automātiskais pulkstenis ar datumu un nedēļas dienas atspoguļojumu. Cipars “5” nosaukumā solīja, ka katram SEIKO 5 pulkstenim būs pieci galvenie atribūti:
    • automātiskais mehānisms
    • nedēļas dienas un datuma atspoguļojums vienā logā
    • ūdensizturība
    • korpusā padziļinājumā ievietotu kroni uz pulkstens “4”  stāvoklī,
    • kā arī izturīga aproce.

    Visas šīs 5 īpašības apvienojumā ar tolaik pulksteņrādītāja atsperi un triecienizturības sistēmu, veidoja SEIKO 5 to atšķirīgo izskatu un tas arī bija uzticamības iemesls.

      

      

    Izsmalcinātības spēks
    SEIKO 5 Sports SRPD73

     

    1968. gadā parādījās kolekcija SEIKO 5 Sports. Tā bija paredzēta arvien pieaugošam vīriešu un sieviešu skaitam, kuriem bija nepieciešami pulksteņi aktīvam dzīvesveidam un sportam. Papildus fundamentālajam SEIKO 5, kolekcija SEIKO 5 Sports piedāvāja uzlabotu ūdens izturību, izturīgāku stiklu, kā arī minūšu un stundu indeksi ar fosforu. Nākamo gadu desmitu laikā SEIKO 5 Sports iekaroja plašu popularitāti starptautiskajā tirgū kā pulksteņi aktīva dzīvesveida piekritējiem, un šie modeļi piedāvāja unikālu izskatu un bija kvalitātes un labas cenas apvienojums. Jo īpaši kolekcija ir kļuvusi populāra jauno pulksteņu cienītāju vidū tā daudzveidīgā dizaina dēļ ar spilgtas krāsas ciparnīcām, kas vienlīdz šokēja un priecēja.

      

     

    Tēls visiem laikiem
    SEIKO 5 Sports SRPD76

      

    Pirmais Seiko 5 sporta pulkstenis no 1968. gada

    Jauns dizains. Balstās uz mantojumu. Radīts uzsvērt individualitāti.

    Jaunā SEIKO 5 Sports kolekcija smeļas iedvesmu no SEIKO 5 Sports piecdesmito gadu veiksmes stāsta un tā jaunā dizaina pamatā ir viens no ikoniskākajiem SEIKO SKX sporta pulksteņiem. Katra jauna modeļa radīšana jaunā kolekcijai ir atjaunināta šī slavenā korpusa versija, un viņiem visiem ir vienādi rādītāju dizaini, raksturīgie laika indeksi un vienvirziena bēzelis. Mehānisma pamatā ir pārbaudīts un uzticams automātiskais kalibrs 4R36 no SEIKO ar jaudas rezervi līdz 41 stundai, stop-sekundes funkciju un manuālu uzgriešanas iespēju.

     

     

    Radošums ir detaļās
    SEIKO 5 Sports SRPD79

     

    Ir 27 dažādas atjauninātās kolekcijas versijas. SEIKO 5 Sports, katrs vienā no pieciem stiliem: Sports, Suits, Specialist, Street un Sense. Visiem ir jaunas ciparnīcas ar trīsdimensiju stundu indeksiem, un pati kolekcija piedāvā plašu modeļu izvēli ar dažādām siksnām un aprocēm.

     

     
    Kreativitāte slēpjas detaļās
    SEIKO 5 Sports SRPD77
     

     

    DRĪZUMĀ VEIKALOS LAIKS