basket
Total:
Discount:
to-basket
%

Jaunais Ladies Classics Quartz, no Frederique Constant

  • 03.09.2019
    Jaunais Ladies Classics Quartz, no Frederique Constant
    Ženēva, 2019. gada jūlijs - FREDERIQUE CONSTANT piedāvā trīs modernus pulksteņus no savas Classics klases par vispieejamākajām cenām.
     
    Neskatoties uz to, ka šodien jūs varat viegli uzzināt laiku, apskatot, piemēram, viedtālruņa vai datora ekrānu, vairums cilvēku jūtas bez pulksteņiem kā bez rokām. Galu galā pulksteņi ne tikai parāda laiku, bet arī ļauj cilvēkam izteikt savu individualitāti, savu attieksmi pret pasauli un stilu. Jaunais Ladies Classics Quartz pulkstenis apvieno tradicionālo stilu ar funkcionalitāti un skaistumu.
    No klasiskā līdz modernam

    Jaunais korpuss ar diametru 36 milimetri tiek samazināts līdz izmēram, kas ir piemērots sievietēm, un tas informē par jaunu sieviešu kvarca pulksteņu estētiku un asumu. Pulkstenis ir aprīkots ar kvarca kalibru FC-220. Tie ir ūdensizturīgi līdz 50 metru dziļumam. Sudraba giljoše pulkstenis ar melniem romiešu cipariem, ar pulētiem melniem rādītājiem un datuma logu uz pulksten 6, piešķir izteiksmīgu izskatu.
    Vienkārša kodolīga klasiskā stila ciparnīca koncentrējas uz vissvarīgākajiem rādījumiem, kas faktiski ir stundas un minūšu rādītāji.
    Pulkstenis ir pieejams trīs versijās: nerūsējošā tērauda korpusā ar tērauda rokassprādzi, nerūsējošā tērauda korpusā ar zilas teļa ādas siksnu ar krokodilas ādas imitāciju un ar rozā zelta pārklājumu tērauda apvalkā ar elegantu melnas teļa ādas siksnu, ar krokodilas ādas imitāciju.
     
    FREDERIQUE CONSTANT turpinās pildīt savu misiju, kas ir dot iespēju arvien vairāk cilvēku visā pasaulē iepriecināt sevi ar luksusa klases pulksteņiem.

    Frederique Constant, FC-220MS3B6, Classics.

    Cena: € 750,00

     

    PIRKT >>

    Frederique Constant, FC-220MS3B6B, Classics.

    Cena: € 850,00


    PIRKT >>

    Frederique Constant, FC-220MS3B4, Classics.

    Cena: € 959,00


    PIRKT >>