basket
Total:
Discount:
to-basket
%

Drīzumā Place Vendôme Parīzē savas durvis vērs flagmaņu Grand Seiko Boutique veikals

  • 27.01.2020

    2020. gada martā Parīzē, pēc adreses: 7, Place Vendôme, durvis vērs pirmais lielveikals GRAND SEIKO Eiropā. Kā arī pienākas šai prestižajai vietai, tas kļūs par lielāko GRAND SEIKO boutique pasaulē un sniegs pulksteņu cienītājiem vēl nebijušu iespēju redzēt visplašāko sortimentu ārpus Japānas un ienirt GRAND SEIKO pasaulē.

    2020. gads ir 60 gadu jubileja kopš GRAND SEIKO izveidošanas. Japāņu kultūrā 60. gadadiena ir jaunas enerģijas un atdzimšanas brīdis. Tādējādi GRAND SEIKO 2020. gads ir ideāls laiks, lai atvērtu jaunu pasaules mēroga vitrīnu un prezentētu gan plašu GRAND SEIKO kolekciju klāstu, gan vairākus pulksteņus, kas īpaši izveidoti šim jubilejas gadam, kā arī dažus, kas ekskluzīvi būs tikai šajā jaunajā Parīzes veikalā.

    GRAND SEIKO Boutique atrodas Place Vendome rietumu pusē. Divos stāvos tas aizņem vairāk nekā 190 kvadrātmetrus. Interjers atgādina japāņu estētikas un kultūras rāmo skaistumu un izsaka zīmola “Laika daba” tēmas būtību. Tas nodrošina ideālu vietu GRAND SEIKO vēstures, rakstura un kolekcijas izpētei.

    GRAND SEIKO ar nepacietību gaida iespēju jūs uzņemt savā jaunajā veikalā. A bientôt!

    Grand Seiko Boutique Parīze Vendome
    Adrese: 7, Place Vendôme, 75001 Parīze, Francija.
    Darba laiks: no pirmdienas līdz sestdienai no pulksten 10:30 līdz 19:00.